سفارت روسیه در تهران بیانیه صادر کرد/ آزادی تبعه‌ای که پاییز گذشته بازداشت شد نام گروسی در میان مخاطبان موبایل هک‌شده مقام اسرائیلی پزشکیان: آمریکا برای ادامه مذاکره شرایط تحقیرآمیزی مطرح می‌کند که بنده حاضر به پذیرش آن نیستم حنظله گوشی نفتالی بنت را هک کرد پوتین: شرق اوکراین را تصرف خواهیم کرد شنیدن صدای انفجار در نزدیکی پایگاه هوایی در استان صلاح الدین عراق وزارت خارجه ایران: ونزوئلا حق دفاع از خود در برابر هر تعرض خارجی را دارد رسانه‌های عبری: نیرو‌های جدایی‌طلب جنوب یمن تماس‌هایی با تل‌آویو برقرار کرده‌اند بندر نشطون از دست ریاض خارج شد عراقچی در گفت‌و‌گو با الجزیره: تکرار جنگِ شکست‌خورده عاقلانه نیست / برای ما اولویت دیپلماسی است ولی برای هر وضعیت دیگری هم آمادگی داریم تعلیق فعالیت سرایا السلام در ۲ استان عراق به دستور صدر ادعای رئیس موساد: ایران همچنان به دنبال نابودی اسرائیل است سقوط هواپیما در مکزیک؛ ۷ نفر جان باختند آمریکا با معامله احتمالی ۳۵ میلیون دلاری با ارتش لبنان موافقت کرد واکنش مکزیک به تصمیم «ترامپ» درباره ماده مخدر «فنتانیل»

شمال سرزمین‌های اشغالی آماج موشک‌های مقاومت

رسانه‌های رژیم صهیونیستی از شلیک دست‌کم ۲۰ موشک از جنوب لبنان به مناطق شمالی فلسطین اشغالی و به صدا درآمدن آژیر خطر در بسیاری از شهرک‌های صهیونیست‌نشین در مرز لبنان خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۰ - ۱۹ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 09
کد خبر: ۲۲۲۶۲۱

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه‌های رژیم صهیونیستی اعلام کردند که منطقه «الجلیل اعلی» در شمال فلسطین اشغالی با ۲۰ موشک شلیک شده از جنوب لبنان هدف قرار گرفت.

 

این رسانه‌ها همچنین از به صدا در آمدن آژیرهای خطر در شهر اشغالی صفد و شهرک‌های صهیونیست نشین دیشون، یفتاح، المالکیه، راموت نفتالی، آویویم، یرؤون، برعام، دالتون، کرم بن زمره، علما و الریحانه در منطقه اشغالی الجلیل از ترس نفوذ پهپادهای مقاومت خبر دادند.

 

رسانه‌های عبری اذعان کردند که پس از به صدا درآمدن چندین باره آژیر خطر در شهر اشغالی صفد، ترس و هراس این منطقه را فرا گرفته است.

 

رسانه‌های رژیم صهیونیستی هم به فعال شدن سامانه‌های پدافند هوایی از هراس حملات پهپادی از جنوب لبنان اشاره کردند.

 

کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد که گزارش‌هایی درباره اصابت چند موشک یا پهپاد به منطقه اشغالی الجلیل دریافت کرده است.

 

کانال ۱۴ تلویزیون رژیم اشغالگر هم گزارش داد که دو شهرک یفتاح و المناره هدف حملات موشکی از جنوب لبنان قرار گرفت و ترس از نفوذ پهپادها به این دو منطقه وجود دارد.

 

از سوی دیگر، خبرنگار المیادین اعلام کرد که یک خودرو در منطقه «وادی الحجیر» در جنوب لبنان هدف حمله پهپادی رژیم صهیونیستی قرار گرفته است. اطراف شهرک عیترون هم هدف حمله توپخانه‌ای ارتش اشغالگر قرار گرفت./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار